Bangkok i Thailand

Detta som är Thailands huvudstad är en stor stad med ungefär 5800.000 invånare och det är på en yta av 1565 kvadratkilometer.
Även om det inte är stad man åker för att njuta av sol och bad så är det ändå en resa som många reser till. Detta då fler plan mellanlandar här innan man åker vidare till sin slutgiltiga turistort.

Bangkok i Thailand

Bangkok har mycket att erbjuda en turist. Här finns mängder av shopping och kultur. Även om staden kan kännas lite övermäktig för de som besöker Bangkok för första gången så skall man ta det lugnt och inte försöka bli lurad av alla människor inne i stan som vill hjälpa dig med allting. Utan försök ta reda på så mycket som möjligt via ert hotell eller reseguider och därefter så ta ert beslut om vad ni vill göra samt vad ni vill besöka under ert besök i Bangkok.

Sevärdheter i Bangkok

Här finns ett antal sevärdheter som är värt ett besök när man ändå är i Bangkok.Beroende på hur mycket tid man har så kan man se följande sevärdheter.
Snake farm
här finns en gammal och stor ormfarm, här är det möjligt att se olika ormar samt ormshowar dagenligen. Detta är imponerande varelser som är värda att se.

Om man tycker om djur så bör man även lägga ett besök på en krokodil farm. Dessa visar flertal krokodiler samt olika shower med levande krokodiler.
Siam Ocean World Detta är en av de största akvariumena i Sydostasien. Detta finns lämpligt nog benäget i köpcentret Siam Paragon. Här är det möjligt att se olika typer av hajar, rockor, manta samt andra stora och frägglada fiskar.
Akvariet har mer än 4 miljoner liter vatten och är riktigt stort.

Dreamworld i Bangkok Självklart så skall varje stor stad ha ett tivoli och så även i bangkok. Här heter tivolit Dreamworld och är fullt av attraktioner i form av dal och berg banor samt andra åkattraktioner.Thailand länkar

Thailand som land
Thailand för turister
Shoppa i Thailand
Sol och bad i Thailand
Kartor över Thailand
Lär dig Thai
Köpa bostad i Thailand
Asien länkar

Dyka i Thailand
Spela golf i Thailand
Paddla kajak i Thailand
Thaiboxning i Thailand

Phuket i Thailand
Patong beach
Karon Beach
Kata beach
Kamala beach
Krabi
Ao nang i Krabi
Phi Phi öarna
Bangkok
Pattaya
Koh Samet
Koh Chang
Koh Phangan
Rayong Beach
Hua Hin
Koh Tao
Koh Samui
Kanchanaburi
Koh Lanta
Chiang Mai
Cape Panwa


SitemapRes till Thailand

  Thailand Resan   Travel to Thailand   Res till Spanien