Rayong Beach

Tre timmar med buss söderut från Bankok hittar man Rayongkusten. Detta är thailändarnas egna semesterparadis. Här finns långa, vackra stränder, charmiga hotell och en skön och avkopplande atmosfär. I Rayong Beach hittar man verkligen det äkta Thailand och det passar utmärkt för den som vill uppleva lokalt thailändskt vardagsliv samtidigt som man har en avkopplande semester. Tack vare att så många thailändare själv tillbringar sin semester här är prisnivån lägre än på många andra semesterorter i Thailand.

De flesta som åker till Rayong Beach hamnar ofta i Ban Phe eller Mae Laem Phim. Här är turismen inte så välutvecklad som i de större och mer kända turistorterna. Här är det tvärtom. Man har stora chanser att uppleva det riktiga Thailand.
Den här delen av Thailand är mest känd för sina långa, vackra och nästan helt öde sandstränder. Det är absolut ingen risk att man trängs med massa andra turister eftersom stranden är så lång. Det är inte heller speciellt mycket turister här och under lågsäsongen kan stranden kännas lite ödslig. Det finns inte heller några strandförsäljare, inte många i alla fall, och inte heller några högljudda barer. Rayong Beach är alltså perfekt för dig som vill ha full avkoppling på din semester.Thailand länkar

Thailand som land
Thailand för turister
Shoppa i Thailand
Sol och bad i Thailand
Kartor över Thailand
Lär dig Thai
Köpa bostad i Thailand
Asien länkar

Dyka i Thailand
Spela golf i Thailand
Paddla kajak i Thailand
Thaiboxning i Thailand

Phuket i Thailand
Patong beach
Karon Beach
Kata beach
Kamala beach
Krabi
Ao nang i Krabi
Phi Phi öarna
Bangkok
Pattaya
Koh Samet
Koh Chang
Koh Phangan
Rayong Beach
Hua Hin
Koh Tao
Koh Samui
Kanchanaburi
Koh Lanta
Chiang Mai
Cape Panwa


SitemapRes till Thailand

  Thailand Resan   Travel to Thailand   Res till Spanien