Thaiboxning i Thailand

I Thailand kommer ni att se att det finns många thaiboxningsträningsställen samt thaiboxnings arenor där det är möjligt att se thaiboxning.
Att gå och se Thaiboxning i Thailand kan vara en upplevelse. Det kostar knappt någonting att gå och se toppmatcher och flertal gånger så får man riktigt lyxiga platser att sitta på utan att det som sagt kostar någonting.
Tänk på att bara inte sitta alldeles brevid ringen då kan det bli lite svettigt.
För er som vill träna thaiboxning när ni är i Thailand så skall ni tänka på att det är helt annorlunda än att träna här i Sverige.
Thaiboxning i Thailand

Träningslokalerna är riktigt varma och många gånger så är det mer fullkontakt än det är i Sverige.
Det finns flera bra sidor som handlar just om Thaiboxning. Några av dom handlar om personer som tränat Muay Thai i Thailand och har skrivit hur det är och vad man bör tänka på.
En sådan blogg är Thaiboxning i Thailand - Gå under kategorin Thaiboxning som finns under THailand så kan ni läsa mer om Thaiboxning och hur det var att träna på Rawai Muay Thai. Rawai Muay Thai är ett gym som ligger på Phuket. På Phuket så finns det åtminstone 4-5 lite större MMA/Muay Thai Gym men det finns även minst lika många mindre gym. Så ta och titta runt och läs vad folk har att rekommendera innan ni bestämmer er för vart ni ska träna Muay Thai när ni är i THailand.

En sida som har skrivit om thaiboxnings träning i Thailand är Thaiboxning på Phuket - Där kan ni läsa om Thaiboxning på Phuket med fler gym än bara Rawai Muay Thai.
För er som är intresserade av antingen träna Thaiboxning i Thailand eller bara att se Thaiboxning när ni är i Thailand så rekommenderar vi verkligen dessa två sidor.Thailand länkar

Thailand som land
Thailand för turister
Shoppa i Thailand
Sol och bad i Thailand
Kartor över Thailand
Lär dig Thai
Köpa bostad i Thailand
Asien länkar

Dyka i Thailand
Spela golf i Thailand
Paddla kajak i Thailand
Thaiboxning i Thailand

Phuket i Thailand
Patong beach
Karon Beach
Kata beach
Kamala beach
Krabi
Ao nang i Krabi
Phi Phi öarna
Bangkok
Pattaya
Koh Samet
Koh Chang
Koh Phangan
Rayong Beach
Hua Hin
Koh Tao
Koh Samui
Kanchanaburi
Koh Lanta
Chiang Mai
Cape Panwa


SitemapRes till Thailand

  Thailand Resan   Travel to Thailand   Res till Spanien